Spoorwegen

Johnson Matthey heeft ervaring uit de eerste hand met de inbouw van systemen voor uitlaatgasnabehandeling bij locomotieven, spoorleggers en uitrusting voor spooronderhoud.

CCRT®

Deze systemen zijn gewoonlijk geschikt voor gebruik met motorrijtuigen, onderhouds- en rangeerlocomotieven, en multifunctionele spoorwegvoertuigen en kranen.

Deze machines zijn aan zware omstandigheden onderworpen. Ons CCRT®-systeem voldoet aan de hoge eisen voor functionaliteit en betrouwbaarheid zonder dat dit van invloed is op de prestaties van de machines.

De afmetingen van het systeem hangen deels af van hoe zwaar de motor belast wordt tijdens normaal bedrijf van de machine want dit is van invloed op de uitlaatgastemperatuur die ten minste voor 50% van de tijd boven een bepaald niveau moet liggen zodat deze systemen betrouwbaar geregenereerd kunnen worden.

Een andere factor is de NOx/PM-verhouding in de uitlaatgassen, welke vaak bepaald wordt door het gecertificeerde emissieniveau van de motor. Bij het CCRT®-systeem wordt een filter met katalytische coating en een dieseloxidatiekatalysator (DOC) vóór het filter (zoals bij het CRT®-systeem) gebruikt. Hiermee wordt het werkingsgebied van het filtersysteem verbreed zodat een betrouwbare regeneratie plaatsvindt bij lagere uitlaatgastemperaturen of bij een lagere NOx/PM-verhouding in de uitlaatgassen. Onze deskundigen kunnen u advies geven over welk systeem het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing.

Voor meer informatie en het bespreken van uw werkelijke behoeften kunt u contact met ons opnemen.

Downloads

DocumentTaalGrootte 
Info – DPF CCRTNederlands0.26 MBDownload