Landbouw

Johnson Matthey biedt een reeks retrofit uitlaattechnologieën voor dieselmotoren die eenvoudig ingebouwd kunnen worden bij vele modellen en typen landbouwmachines, zoals tractoren, ploegen en oogstmachines.

CRT® en CCRT®

Deze systemen zijn gewoonlijk geschikt voor een uitgebreide reeks landbouwmachines, vermogensbereiken en emissieniveaus van motoren. Dit hangt deels af van hoe zwaar de motor belast wordt tijdens normaal bedrijf want dit is van invloed op de uitlaatgastemperatuur die ten minste voor 50% van de tijd boven een bepaald niveau moet liggen zodat deze systemen betrouwbaar geregenereerd kunnen worden.

Een andere factor is de NOx/PM-verhouding in de uitlaatgassen, welke vaak bepaald wordt door het gecertificeerde emissieniveau van de motor. Bij het CCRT®-systeem wordt een filter met katalytische coating en een DOC-katalysator vóór het filter (zoals bij het CRT®-systeem) gebruikt. Hierdoor wordt het werkingsgebied van het filtersysteem verbreed zodat een betrouwbare regeneratie plaatsvindt bij lagere uitlaatgastemperaturen of bij een lagere NOx/PM-verhouding in de uitlaatgassen. Onze deskundigen kunnen u advies geven over welk systeem het meest geschikt is voor uw specifieke toepassing.

Voor meer informatie en het bespreken van uw werkelijke behoeften kunt u contact met ons opnemen.

Downloads

DocumentTaalGrootte 
Info – DPF CCRTNederlands0.26 MBDownload
Info – DPF CRTNederlands0.26 MBDownload